Folii iPhone 13

Folii iPhone 13

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Dacă dețineți ultimul iPhone lansat în toamna anului 2021, este clar că ați făcut o investiție serioasă, de care vreți să profitați o perioadă cât mai lungă de timp. În ciuda funcționalităților sale multiple și a designului ingenios, dispozitivele marca Apple sunt relativ fragile. În aceeași categorie se află și iPhone-urile 13, care pot fi scăpate, lovite, zgâriate, trântite sau chiar crăpate, dacă nu sunteți suficient de atent. De aceea, o husă iPhone și o folie de protecție iPhone 13 sunt necesare. Produsele comercializate de Trend Mobile sunt omologate, astfel încât calitatea lor asigură protecție 100% telefonului dumneavoastră.


Știți și dumneavoastră că suprafața frontală Ceramic Shield reprezintă una dintre cele mai vulnerabile părți ale produselor Apple. Căderile sau loviturile pot deteriora display-ul dispozitivului dumneavoastră, astfel încât vă recomandăm o folie de protecție originală. Datorită rezistenței sale la căldură, șoc și zgârieturi, o folie calitativă pentru ecran, din sticlă securizată, este o modalitate eficientă de a vă menține ecranul telefonului în siguranță.


Probabil principalul atu al foliilor de sticlă securizată pentru iPhone 13 disponibile pe site-ul nostru, e că sunt extrem de rezistente și durabile. Formula specială 9H le face de 3 ori mai optime decât modelele din plastic. Indiferent de mediul în care vă aflați, foliile iPhone comercializate de Trend Mobile asigură protecție telefonului dumneavoastră împotriva zgârieturilor produse de chei, cuttere sau alte obiecte ascuțite care pot intra în contact cu el, dar și împotriva șocurilor puternice sau a nivelului ridicat de temperatură. Mai mult decât atât, foliile iPhone 13 disponibile pe Trend Mobile oferă protecție pe întreaga suprafață a ecranului, acoperind inclusiv marginile rotunjite ale display-ului. Puteți opta pentru variante full screen, dar și pentru modele care protejează doar fața telefonului sau camerele foto.