Folii iPhone 13 Pro

Folii iPhone 13 Pro

Folii iPhone 13 Pro

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

iPhone-ul 13 a fost pe buzele tuturor încă dinainte de lansare. Multifuncționalitățile sale și designul ingenios au cucerit publicul brandului american Apple începând cu toamna anului 2021. Investiția nu a fost una nesemnificativă, așadar dacă dețineți un astfel de produs, vă recomandăm utilizarea foliilor și huselor iPhone. În ciuda calității sale clar superioare și a beneficiilor cu care vin la pachet, nu putem nega faptul că dispozitivele Apple sunt produse fragile. E suficientă o clipă de neatenție pentru ca dumneavoastră să vă scăpați, zgâriați, izbiți sau chiar crăpați telefonul. De aceea, vă recomandăm achiziția unei folii de protecție iPhone 13 Pro. Produsele comercializate pe site-ul nostru sunt omologate, deci calitatea lor asigură telefonului dumneavoastră o protecție de 100%.


Datorită acoperirii oleofobe și grosimii de numai 0,3 mm, foliile iPhone 13 Pro pot trece neobservate, oferind claritate fără impurități. Nici urmele de amprente nu vor fi o problemă. Folia de sticlă transmite lumina și permite un afișaj clar, dar în același timp protejează ochii, fiind anti-reflectorizantă și reducând din efectul de strălucire. Foliile de sticlă pentru iPhone-urile 13 Pro au o suprafață netedă și oferă o experiență autentică la atingere, tocmai datorită calității materialului din care sunt fabricate. Mai mult decât atât, foliile de protecție iPhone 13 Pro nu se sparg în bucăți neuniforme și mari, deci nu există riscul să vă zgâriați sau tăiați în cazul unui accident. La un șoc mai puternic, ele se crapă în bucăți foarte mici și nu există pericolul impus de marginile ascuțite. Datorită rezistenței sale la căldură, șoc și zgârieturi, o folie calitativă pentru ecran, din sticlă securizată, este o modalitate eficientă de a vă menține ecranul telefonului în siguranță.


Pe Trend Mobile, veți găsi folii de protecție pentru iPhone 13 Pro în variante full screen, doar pentru fața telefonului, sau pentru camerele foto ale acestuia. Ele vin la pachet cu un kit de montare care fac aplicarea extrem de ușoară și precisă.