TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 149 LEI
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 149 LEI

iPhone-ul 13 Pro Max propune o suprafață frontală Ceramic Shield. În ciuda calității incontestabile și a designului ingenios, display-ul este - fără îndoială - una dintre cele mai fragile componente ale unui dispozitiv Apple. În acest sens, Trend Mobile vine cu o gamă largă de folii iPhone 13 Pro Max din sticlă securizată, care să îți păstreze telefonul în siguranță mereu. 


Durabilitatea e cel mai mare atu al foliile de sticlă pentru iPhone-urile 13 Pro Max. Acestea au cel mai înalt nivel de rezistență  - 9H - asigurând protecție împotriva șocurilor puternice, a zgârieturilor sau a nivelului ridicat de temperatură. Mai mult decât atât, foliile iPhone 13 Pro Max disponibile pe Trend Mobile oferă protecție pe întreaga suprafață a ecranului, acoperind inclusiv marginile rotunjite ale display-ului tău. Ecranul Super Retina XDR cu o diagonală de 6,7 inch, caracteristicile true tone și haptic touch, dar și învelișul oleofob anti-amprente vor fi în continuare la fel de eficiente, fiindcă foliile iPhone 13 Pro Max sunt produse omologate ce nu afectează funcționalitățile telefonului tău. Un alt atu e reprezentat de acoperirea oleofobă, care oferă claritate maximă ecranului și nu reține urmele de apă, grăsimi, amprente sau alte impurități. 


Poți alege dintr-o varietate de opțiuni: modele privacy, transparente și anti-șoc, variante full screen, sau modele care protejează numai fața telefonului sau camera foto. La pachet cu foliile iPhone 13 Pro Max, vine și kit-ul ce conține o lavetă pentru îndepărtarea prafului, autocolant pentru îndepărtarea bulelor de aer și un set de autocolante care permit aplicarea simplă și poziționarea precisă a sticlei pe display-ul telefonului tău.


Pentru un plus de protecție, optează și pentru una dintre husele iPhone 13 Pro Max disponibile pe Trend Mobile și asigură-i telefonului tău o protecție de 100%. 

Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.

Permite cookie-uri