Folii iPhone 13 Pro Max

Folii iPhone 13 Pro Max

Folii iPhone 13 Pro Max

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

iPhone-ul 13 Pro Max propune o suprafață frontală Ceramic Shield. În ciuda calității incontestabile și a designului ingenios, display-ul este - fără îndoială - una dintre cele mai fragile componente ale unui dispozitiv Apple. În acest sens, Trend Mobile vine cu o gamă largă de folii iPhone 13 Pro Max din sticlă securizată, care să îți păstreze telefonul în siguranță mereu. 


Durabilitatea e cel mai mare atu al foliile de sticlă pentru iPhone-urile 13 Pro Max. Acestea au cel mai înalt nivel de rezistență  - 9H - asigurând protecție împotriva șocurilor puternice, a zgârieturilor sau a nivelului ridicat de temperatură. Mai mult decât atât, foliile iPhone 13 Pro Max disponibile pe Trend Mobile oferă protecție pe întreaga suprafață a ecranului, acoperind inclusiv marginile rotunjite ale display-ului tău. Ecranul Super Retina XDR cu o diagonală de 6,7 inch, caracteristicile true tone și haptic touch, dar și învelișul oleofob anti-amprente vor fi în continuare la fel de eficiente, fiindcă foliile iPhone 13 Pro Max sunt produse omologate ce nu afectează funcționalitățile telefonului tău. Un alt atu e reprezentat de acoperirea oleofobă, care oferă claritate maximă ecranului și nu reține urmele de apă, grăsimi, amprente sau alte impurități. 


Poți alege dintr-o varietate de opțiuni: modele privacy, transparente și anti-șoc, variante full screen, sau modele care protejează numai fața telefonului sau camera foto. La pachet cu foliile iPhone 13 Pro Max, vine și kit-ul ce conține o lavetă pentru îndepărtarea prafului, autocolant pentru îndepărtarea bulelor de aer și un set de autocolante care permit aplicarea simplă și poziționarea precisă a sticlei pe display-ul telefonului tău.


Pentru un plus de protecție, optează și pentru una dintre husele iPhone 13 Pro Max disponibile pe Trend Mobile și asigură-i telefonului tău o protecție de 100%.