Folii iPhone 12 / 12 Pro

Folii iPhone 12 / 12 Pro

Folii iPhone 12 / 12 Pro

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Foliile de sticlă pentru iPhone-urile 12 și 12 Pro comercializate de Trend Mobile sunt special concepute pentru a prelungi durata de viață a telefonului tău. Datorită grosimii extrem de reduse, de numai 0,3 mm, folia de protecție iPhone este aproape invizibilă și poate trece inobservabilă în orice situație. 


Foliile iPhone 12 și 12 Pro disponibile pe trendmobile.ro sunt din sticlă securizată și au o duritate de 9H, fiind de 3 ori mai calitative decât foliile clasice de protecție din plastic. Tocmai datorită rezistenței la căldură, foliile iPhone12/12 Pro scad semnificativ șansele ca telefonul tău să fie deteriorat la temperaturi mai ridicate. Fiind de 5 ori mai groase decât foliile din plastic, acestea nu se fisurează, zgârie sau deteriorează cu ușurință și asigură o protecție sporită la șocuri. Un alt atu e reprezentat de acoperirea oleofobă, care oferă claritate maximă ecranului și nu reține urmele de apă, amprente, grăsimi sau alte impurități. Datorită materialului din care sunt fabricate, foliile de protecție iPhone 12/12 Pro nu se sparg în bucăți mari și neuniforme. La un șoc mai puternic, ele se crapă în bucăți foarte mici, iar acest lucru te scapă de pericolul marginilor ascuțite, făcându-le o opțiune mult mai sigură pentru tine.


Pe Trend Mobile găsești folii de protecție pentru iPhone 12 și 12 Pro anti-șoc, transparente și privacy, și poți alege dintre variantele full screen, sau modelele care protejează doar fața telefonului sau camera foto a acestuia. Kit-ul care vine la pachet cu foliile de protecție iPhone 12 și 12 Pro conțin lavetă pentru îndepărtarea prafului, autocolant pentru îndepărtarea bulelor de aer și un set de autocolante care permit aplicarea simplă și poziționarea precisă a sticle pe display-ul telefonului tău.