Folii iPhone 12 Mini

Folii iPhone 12 Mini

Folii iPhone 12 Mini

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Iphone 12 Mini are o lungime de 131,5 mm, o lățime de 64,2 mm și o grosime de 7,4 mm. În ciuda funcționalităților sale multiple și a designului ingenios, trebuie să recunoaștem că produsele Apple sunt dispozitive relativ fragile. Pe lângă husele iPhone 12 Mini, telefonul tău poate beneficia de un plus de protecție dacă optezi și pentru una dintre foliile iPhone disponibile pe site-ul nostru. 


Display-ul este una dintre cele mai importante componente ale telefonului tău, deci fii sigur că păstrezi în siguranță ecranul cu o diagonală de 5,4 inch, OLED, Super Retina XDR. Trend Mobile îți pune la dispoziție o gamă variată în acest sens: modele transparente, anti-șoc sau privacy. Mai mult decât atât, poți opta pentru variante full screen, sau modele care protejează numai fața telefonului sau camera foto a acestuia. La pachet cu foliile iPhone 12 Mini, vine și kit-ul ce conține o lavetă pentru îndepărtarea prafului, autocolant pentru îndepărtarea bulelor de aer și un set de autocolante care permit aplicarea simplă și poziționarea precisă a sticlei pe display-ul telefonului tău. Foliile nu vor afecta gama cromatică largă a telefonului și nici funcțiile de true tone și haptic touch.


Datorită grosimii extrem de mici de numai 0,3 mm, foliile iPhone 12 Mini sunt aproape invizibile și trec neobservate în orice context. Datorită materialului calitativ din care sunt fabricate, foliile de protecție oferite de noi nu se sparg în bucăți mari și neuniforme. La un șoc mai puternic, ele se crapă în bucăți foarte mici, iar acest lucru te scapă de pericolul marginilor ascuțite. Produsele comercializate de Trend Mobile sunt omologate, astfel încât calitatea lor asigură protecție 100% telefonului tău.