Folii iPhone 12 Pro Max

Folii iPhone 12 Pro Max

Folii iPhone 12 Pro Max

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

În ciuda designului unic și a multifuncționalităților sale, produsele Apple sunt dispozitive fragile. În aceeași categorie se află și iPhone-urile 12 Pro Max, care pot fi zgâriate, scăpate, lovite, trântite sau crăpate, din pură neatenție. De aceea, o folie de protecție iPhone 12 Pro Max e esențială pentru a-l păstra ca nou cât mai mult timp. Produsele comercializate de Trend Mobile sunt omologate, astfel încât calitatea lor asigură protecție 100% telefonului tău.


Cel mai mare atu al foliile de sticlă pentru iPhone-urile 12 Pro Max este durabilitatea. Acestea au cel mai înalt nivel de rezistență  - 9H - asigurând protecție împotriva zgârieturilor, a șocurilor puternice sau a nivelului ridicat de temperatură. Mai mult decât atât, foliile iPhone 12 Pro Max disponibile pe Trend Mobile oferă protecție pe întreaga suprafață a ecranului, acoperind inclusiv marginile rotunjite ale display-ului. Datorită grosimii de numai 0,3 mm și acoperirii oleofobe, folia de protecție iPhone poate trece inobservabilă în orice situație, oferind claritate fără impurități sau urme de amprente. Folia de sticlă transmite lumina și permite un afișaj clar, dar în același timp protejează ochii, fiind anti-reflectorizantă și reducând efectul de strălucire. Foliile de sticlă pentru iPhone-urile 12 Pro Max au o suprafață netedă, de o calitate apropiată sticlei din care este fabricat și ecranul, oferind astfel o experiență autentică la atingere. Datorită materialului din care sunt fabricate, foliile de protecție iPhone 12/12 Pro nu se sparg în bucăți mari și neuniforme, care ar putea prezenta un risc pentru tine. La un șoc mai puternic, ele se crapă în bucăți foarte mici și nu există pericolul impus de marginile ascuțite. 


Pe Trend Mobile, găsești folii de protecție pentru iPhone 12 Pro Max anti-șoc, transparente și privacy, în variantele full screen, doar pentru fața telefonului, sau pentru camera foto a acestuia. Ele vin la pachet cu un kit de montare care fac aplicarea extrem de ușoară și precisă.