HUSE IPHONE 13

HUSE IPHONE 13

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta

În septembrie 2021, s-a lansat noua gamă iPhone 13, marca Apple. Produsul este disponibil în mai multe variante (clasic, Mini, Max și Pro Max) și la fel ca în cazul generațiilor anterioare, Trend Mobile propune huse iPhone 13 care garantează protecția noului dumneavoastră telefon. 


Carcasele iPhone 13 sunt special gândite pentru a se adapta specificațiilor tehnice ale telefonului. Având o lungime de 146,7 mm, o lățime de 71,5 mm și o grosime de 7,6 mm, husele originale iPhone 13 comercializate de Trend Mobile, se mulează perfect pe dispozitivele Apple. Brandul american a mizat pe o estetică elegantă, cu o crestătură mai subțire, aspectul produsului fiind diferit în spatele dispozitivului. Camerele foto au fost și ele îmbunătățite. iPhone 13 este dotat cu un obiectiv cu 7 elemente, o distanță focală de 26 mm, dar și cu o nouă funcție: modul cinematic, pentru înregistrarea videoclipurilor cu o profunzime de câmp redusă. Utilizatorul poate schimba focalizarea, datorită noii diafragme f / 1.6. Camerele sunt în duo de această dată, așezate în diagonală. Carcasele originale și foliile iPhone 13 încadrează și protejează camerele, display-ul, butoanele laterale, mufa de încărcare și bineînțeles, spatele telefonului. 


Apple surprinde nu numai prin multiplele funcționalități, cât și prin designul noului produs. Deși puteți găsi în continuare și culorile de bază - negru, alb strălucitor, roșu sau albastru - iPhone 13 e disponibil și în variantele roz și albastru alpin. Pentru orice variantă ați opta, pe Trend Mobile găsiți o varietate de huse iPhone 13 - din silicon, de tip carcasă, transparente sau de diferite culori - care garantează protecție 100% telefonul dumneavoastră și în același timp, propun un design unic, atractiv, ușor de asortat și integrat în orice context.