HUSE IPHONE 13 PRO

HUSE IPHONE 13 PRO

HUSE IPHONE 13 PRO

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta

Recent lansat, noul iPhone 13 Pro surprinde prin suprafața frontală Ceramic Shield, sticla texturată și mată de pe partea posterioară, și prin designul elegant din oțel inoxidabil.


Husele iPhone 13 Pro îmbină diferite designuri cu nivelul de siguranță ridicat, detaliile fiind atent gândite pentru a încadra butoanele laterale, display-ul și mufa de încărcare, și pentru a proteja noile camere foto și spatele telefonului. Husele și foliile iPhone 13 Pro comercializate de Trend Mobile, sunt produse originale Apple, deci nu trebuie să vă faceți griji că că veți sparge telefonul dacă îl scăpați din mână de la o distanță semnificativă. 


Având o lungime de 146,7 mm, o lățime de 71,5 mm, o grosime de 7,6 mm și o diagonală de 6,1 inch, particularitățile carcaselor originale iPhone 13 Pro se mulează perfect pe acest model și au grijă de fiecare componentă a acestuia. Telefonul dumneavoastră va avea în continuare o performanță maximă, husele Iphone fiind create întocmai pentru a fi cât mai ușoare și mai îndemânoase. De asemenea, carcasele originale iPhone 13 Pro comercializate de noi nu bruiază funcționalitățile noului produs Apple. Puteți plăti în continuare cu telefonul, deoarece husele nu bruiază semnalul wi-fi - Near-Field Communication - necesar opțiunii Apple Pay.


Fie că dețineți versiunea grafit, aurie, argintie sau albastru Sierra a produsului Apple, sigur veți găsi o husă iPhone 13 Pro care să vă surprindă la capitolul design. Dintre husele originale disponibile pe site, puteți opta pentru unul sau mai multe modele pe care să le folosiți în cadrul unor evenimente speciale, sau în viața de zi cu zi. Produsele comercializate de trendmobile.ro sunt de tip carcasă și vin într-o varietate de culori - roz, negru, albastru sau verde închis. Puteți opta și pentru husa transparentă, care se potrivește de minune oricărui model. Orice achiziție ați face, garantăm că telefonul dumneavoastră va fi protejat și va atrage toate privirile.