HUSE IPHONE 13 PRO MAX

HUSE IPHONE 13 PRO MAX

HUSE IPHONE 13 PRO MAX

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta

Brandul american Apple este recunoscut pentru produse care îmbină un design atractiv și multiple funcționalități, întocmai pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a capta momentele unice. Aceste calități se regăsesc și la noua gamă iPhone. Fie că vorbim despre modelul Clasic, Mini, Pro, sau Pro Max, iPhone 13 surprinde prin inovația și rezistența sa. Cu toate acestea, un plus de protecție nu strică. 


Fie că aveți un eveniment special, fie că aveți nevoie de o carcasă iPhone 13 Pro Max de zi cu zi, fie că lucrați în medii în care sunt șanse foarte mari să vă scăpați, zgâriați, sau chiar spargeți telefonul, Trend Mobile vă propune o gamă largă de folii iPhone și huse originale iPhone 13 Pro Max, pentru ca dispozitivul dumneavoastră să fie protejat, indiferent de mediul în care sunteți. 


Disponibil în nuanțe de auriu, argintiu, albastru Sierra, sau grafit, iPhone 13 Pro Max permite o varietate de opțiuni când trebuie să îl asortați cu huse originale Apple. Acestea se mulează perfect pe diagonala de 6,7 inchi, lățimea de 78,1 mm, lungimea de 160,8 mm și grosimea de 7,65 mm. Fiți sigur că dacă optați pentru o carcasă iPhone oferită de Trend Mobile, veți putea folosi în continuare cu ușurință butoanele laterale, precum și mufa pentru încărcare, iar camerele și partea din spate a dispozitivului vor fi 100% protejate. Alegeți dintre modelele din silicon de tip carcasă, huse iPhone 13 Pro Max transparente, sau de diferite culori - albastre, negre, roz. 


Carcasele iPhone 13 Pro Max oferă protecție garantată, stabilitate, dar și alte particularități care permit ca dumneavoastră să folosiți în continuare telefonul la capacitate maximă, iar fiecare componentă să fie protejată. Îmbinând o estetică elegantă cu o funcționalitate ridicată, husele iPhone 13 Pro Max sunt perfecte pentru telefonul dumneavoastră, orice stil ați vrea să abordați.