HUSE IPHONE 11

HUSE IPHONE 11

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

HUSA IPHONE 12

Huse protectie IPHONE 11

Trend Mobile îți pune la dispoziție peste 50 de huse originale iPhone, care nu sunt doar despre designul atractiv. Carcasele iPhone 11 oferă protecție garantată, stabilitate, dar și alte particularități care permit ca tu să-ți folosești în continuare telefonul la capacitate maximă, și cu toate acestea, fiecare componentă să fie protejată. Îmbinând o estetică elegantă cu o funcționalitate ridicată, husele iPhone 11 sunt perfecte pentru telefonul tău, orice stil ai vrea să abordezi. 


Tocmai de aceea, cu Trend Mobile poți opta pentru carcase iPhone din silicon, plastic, policarbonat, piele ecologică sau metal. Pentru un nivel mai ridicat sau mai scăzut de protecție, găsești husa originală perfectă pentru orice context. Poți alege între tipul de carcasă clasic, sau tipul flip cover, pentru un plus de siguranță. Disponibil pe negru, verde, galben, mov, roșu sau alb, iPhone 11 oferă o varietate de posibilități când vine vorba de a-l asorta cu husele originale Apple. Acestea se mulează perfect pe diagonala de 6,1 inchi, lățimea de 75,7 mm, lungimea de 150,9 mm și grosimea de 8,3 mm. Fii sigur că dacă optezi pentru o carcasă iPhone oferită de Trend Mobile, vei putea utiliza în continuare cu ușurință butoanele laterale, precum și mufa pentru încărcare. 


Fie că ai un eveniment special, fie că lucrezi în medii în care sunt șanse foarte mari să-ți scapi, zgârii sau chiar spargi telefonul, alege cel puțin una dintre cele 58 de huse Iphone 11 și fii sigur că telefonul tău e în siguranță mereu. Răsfoiește catalogul online Trend Mobile, setează filtrele dorite și adaugă în coș husele iPhone 11 care se potrivesc nevoilor tale.