HUSE IPHONE 11 PRO

HUSE IPHONE 11 PRO

HUSE IPHONE 11 PRO

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

husa iphone 11 pro

Huse protectie IPHONE 11 PRO

Nimeni nu poate nega designul atractiv și funcționalitatea produselor Apple, la fel cum nimeni nu poate nega nici fragilitatea lor. În funcție de mediul în care te afli - la serviciu, pe stradă sau pur și simplu alergând dintr-o parte în alta - există mai mereu riscul să-ți zgârii, scapi sau chiar spargi telefonul, din neatenție. De aceea, oricât ne-am dori să folosim produsele Apple fără carcase și folii, cel mai precaut ar fi să apelăm la huse originale.  


Trendmobile.ro îți pune la dispoziție peste 100 de carcase iPhone 11 Pro, dintre care îți poți alege modelul care să te reprezinte cel mai bine. Paleta de culori e foarte generoasă; poți opta pentru varianta transparentă, pentru clasicele nuanțe ale telefonului - gold, stellar grey, silver sau midnight green - dar și pentru modele mai speciale care vin în canary yellow, clementine, surf și alaskan blue, sau saddle brown. Husele originale iPhone 11 Pro vin și cu accesorii anti-stres sau cu suport pentru selfie încorporat. Pe Trend Mobile, vei găsi și huse sub formă de carcasă, dar și de tipul flip cover - pentru un grad mai mare de protecție. Materialele de asemenea sunt extrem de variate. Poți alege din peste 60 de carcase originale iPhone 11 Pro din silicon, care nu numai că sunt estetice și plăcute la atingere, ci sunt și extrem de îndemânoase și ușoare. La mare căutare sunt și husele iPhone 11 Pro din piele ecologică sau naturală, policarbonat și plastic. 


Atent gândite pentru a se mula perfect pe telefonul tău, carcasele comercializate de trendmobile.ro au o lățime de 71,4 mm, o lungime de 144 mm, o grosime de 8,1 mm și o diagonală de 5,8 inchi. Astfel, fiecare componentă a telefonului tău este protejată 100% indiferent de situație.