HUSE IPHONE 11 PRO MAX

HUSE IPHONE 11 PRO MAX

HUSE IPHONE 11 PRO MAX

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Huse protectie IPHONE 11 PRO MAX

E imposibil ca dintre cele aproape 70 de huse iPhone 11 Pro Max oferite de Trend Mobile să nu găsești modelul perfect pentru tine. Realizate dintr-o varietate de materiale - silicon, policarbonat, metal, plastic și piele naturală sau ecologică - carcasele iPhone 11 Pro Max garantează protecție 100% telefonului tău, orice-ai alege. 

Dacă lucrezi în medii în care riști să-ți zgârii, lovești sau chiar spargi telefonul, sau pur și simplu ești mai neîndemânatic, atunci husele iPhone de tip carcasă sunt perfecte pentru tine. În cazul în care vrei un design minimalist și atractiv, bumperele sunt cea mai potrivită alegere. Husele iPhone 11 Pro Max de tip carcasă sunt cele mai des întâlnite, într-o gamă extrem de largă de nuanțe: de la alb și negru, până la huse gold, silver, red raspberry, transparente sau multicolore. Fii sigur că orice tip de iPhone ai avea - auriu, gri stelar, argintiu sau verde nocturn - vei găsi modelul potrivit pentru tine. 

În ceea ce privește detaliile tehnice ale huselor Apple, produsele comercializate de trendmobile.ro sunt gândite până în cel mai mic detaliu. Ecranul iPhone-ului 11 Pro Max are colțuri rotunjite care urmează un superb design curbat, acestea înscriindu-se într-un dreptunghi standard. Având o lățime de 77,8 mm, o lungime de 158 mm și o diagonală de 6,46 inch, carcasele originale încadrează telefonul astfel încât fiecare componentă să fie protejată. Fie că vorbim despre display, cele 3 camere, butoanele de volum, cel lateral, comutatorul pentru mod silențios, sau de conectorul Lightning, husa garantează protecție și ușurință în folosire. Răsfoiește catalogul online, setează filtrele dorite și găsește husele iPhone 11 Pro Max care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.