HUSE IPHONE 12 MINI

HUSE IPHONE 12 MINI

HUSE IPHONE 12 MINI

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

husa iphone 12 pro max

Huse protectie IPHONE 12 MINI

Iphone 12 Mini vine cu un design care îmbină utilitate maximă și estetică atractivă. Având o lungime de 131,5 mm, o lățime de 64,2 mm, o grosime de 7,4 mm și cântărind 133 de grame, carcasele originale iPhone comercializate de Trend Mobile se mulează perfect pe dispozitivele Apple. De ce să le alegi?


Pentru că îmbină designul unic cu un nivel ridicat de siguranță. Cu husele iPhone 12 Mini, continui să-ți folosești telefonul fără niciun impediment, fiindcă acestea sunt atent create pentru a încadra și proteja display-ul, butoanele laterale, precum și mufa de încărcare. În ceea ce privește look-ul carcaselor, vei observa răsfoind catalogul nostru online, că poți alege dintr-o varietate de produse: huse iPhone 12 Mini anti-stres, transparente, sau cu diferite modelele inscripționate pe spatele acestora. 


Deși telefonul este disponibil în 6 culori, sigur vei găsi o carcasă iPhone12 Mini care să se muleze perfect stilului tău și contextului în care te afli. Cele mai populare alegeri sunt husele din silicon, iar Trend Mobile te surprinde cu aproape 40 de modele. Dacă ești adeptul huselor din piele ecologică sau naturală, vezi și gama oferită de noi. Pentru un plus de siguranță, în cazul în care lucrezi în medii care te pot face să-ți zgârii, scapi și chiar spargi display-ul telefonului mult mai ușor, îți recomandăm să optezi pentru o husă iPhone 12 Mini de metal, de tip flip cover, sau pentru bumper-ul care îți oferă stabilitate și îndemânare. Dacă în schimb, îți dorești un buzunar mai light, optează pentru una dintre carcasele iPhone 12 Mini clasice. Orice variantă ai alege, cu Trend Mobile, telefonul tău e în siguranță și fură toate privirile.