HUSE IPHONE 12 PRO MAX

HUSE IPHONE 12 PRO MAX

HUSE IPHONE 12 PRO MAX

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

husa iphone 12 pro max

Huse protectie 12 PRO MAX

Dacă ești în căutarea unei huse de iPhone 12 Pro Max care să fure toate privirile și să ofere protecție 100% telefonului tău, ai ajuns în locul potrivit. Produsele Apple comercializate de Trend Mobile propun carcase originale iPhone 12 Pro Max. Acestea îmbină un design atractiv cu un nivel ridicat de siguranță, detaliile fiind atent realizate pentru a încadra display-ul, butoanele laterale, precum și mufa de încărcare. Vei putea să-ți folosești în continuare telefonul la capacitate maximă, husele Iphone fiind gândite întocmai pentru a fi cât mai îndemânoase și mai ușoare. 


Având o lungime de 160,8 mm, o lățime de 87,1 mm, o grosime de 7,4 mm și o diagonală de 6,7 inchi, particularitățile huselor originale iPhone se mulează perfect pe modelul 12 Pro Max și au grijă de fiecare componentă a acestuia. Carcasele iphone 12 Pro Max surprind și la capitol design. Fie că deții un  iPhone argintiu, grafit, auriu, albastru pacific sau roșu, printre cele 60 de huse comercializate de Trend Mobile, vei găsi cel puțin un model care să se potrivească perfect telefonului, stilului și contextului în care îl folosești. Cu diferite modele, transparente sau cu particularități unice precum husele iPhone 12 Pro Max anti-stres, răsfoiește catalogul online pentru a consulta toate opțiunile pe care le ai. 


La mare căutare sunt carcasele clasice, iar Trend Mobile îți propune 50 de variante diferite. Pentru cei care își doresc un plus de siguranță, există husele iPhone 12 Pro Max de tip flip cover sau cele metalice. Foarte populare sunt și carcasele din silicon, dar ai și alte opțiuni, precum cele din plastic sau piele naturală. Te asigurăm că orice variantă preferi, telefonul tău va fi protejat și va atrage toate privirile.