HUSE IPHONE 7/8 PLUS

HUSE IPHONE 7/8 PLUS

HUSE IPHONE 7/8 PLUS

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Huse protectie IPHONE 7/8 PLUS

iPhone-urile 7 Plus și 8 Plus marchează întoarcerea la designul cu spate din sticlă. De la iPhone 4s, Apple a lansat numai telefoane spate din aluminiu, pentru a asigura un nivel ridicat de protecție. Acum, cu gama iPhone 7 Plus și 8 Plus, se dorește susținerea încărcării de tip wireless, de aceea și materialul trebuie să fie din sticlă, și nu din aluminiu. Asta nu înseamnă decât un singur lucru: telefonul tău are nevoie de protecție. Oricât de rezistentă ar fi sticla propusă de Apple, husele de iPhone 7 Plus și carcasele de iPhone 8 Plus sunt perfecte pentru a-ți păstra telefonul în siguranță, indiferent de context. 


Husele iPhone 7 Plus și 8 Plus, comercializate de Trend Mobile, sunt carcase originale Apple, deci nu trebuie să îți faci griji că îți vei sparge telefonul dacă îl scapi din mână de la o distanță de 1-2 metri. De asemenea, husa iPhone 7 Plus și husa iPhone 8 Plus nu bruiază funcționalitățile telefonului tău. Poți plăti în continuare cu telefonul, deoarece carcasele propuse de noi nu bruiază semnalul wi-fi necesar opțiunii Apple Pay (near-field communication-NFC).


Deși iPhone-ul 8 Plus renunță la rozul-auriu și revine la auriul simplu, negrul clasic și gri-ul de tip Space, asta nu înseamnă că nu poți avea un telefon care să atragă toate privirile. Trend Mobile propune peste 20 de carcase originale iPhone 7 Plus și huse iPhone 8 Plus, de plastic sau silicon, anti-stres, transparente, multicolore, sau cu suport pentru selfie încorporat. Husele iPhone 8 Plus îmbină designuri variate cu un nivel de protecție ridicat, detaliile fiind atent gândite pentru a încadra butoanele laterale, display-ul și mufa de încărcare. Având o lungime de 158,4 mm, o lățime de 78,1 mm, o grosime de 7,5 mm și o diagonală de 5,5 inch, particularitățile carcaselor originale iPhone 8 Plus, se mulează perfect pe modelul tău și au grijă de fiecare componentă a acestuia. Telefonul tău va avea în continuare o performanță maximă, husele Iphone fiind create întocmai pentru a fi cât mai ușoare și mai îndemânoase.