HUSE IPHONE 7/8 / SE 2020

HUSE IPHONE 7/8 / SE 2020

HUSE IPHONE 7/8 / SE 2020

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Huse protectie IPHONE 7/8/SE 2020

Produsele din gama Apple sunt recunoscute pentru calitatea, designul și funcționalitățile lor, iar dovada vie sunt chiar iPhone-urile 7 sau 8. Faptul că funcționează după câțiva ani de la lansarea pe piață arată că produsele Apple sunt o investiție fiabilă. Cu toate acestea, un plus de siguranță nu strică niciodată. 


Trend Mobile îți propune peste 25 de huse iPhone 7, carcase iPhone 8 și huse iPhone SE 2020. Acestea îmbină un design atractiv cu un nivel de protecție ridicat, detaliile fiind atent gândite pentru a încadra butoanele laterale, display-ul și mufa de încărcare. Având o lungime de 138,4mm, o lățime de 67,3 mm, o grosime de 7,3 mm și o diagonală de 4,3 inch, particularitățile carcaselor originale iPhone 7, 8, SE și SE 2020, se mulează perfect pe modelul tău și au grijă de fiecare componentă a acestuia. Vei putea să-ți folosești în continuare telefonul la capacitate maximă, husele Iphone fiind create întocmai pentru a fi cât mai ușoare și mai îndemânoase. 


În ceea ce privește designul carcaselor originale iPhone, Trend Mobile surprinde cu o varietate de produse: huse iPhone 7 anti-stres, carcase originale iPhone SE 2020 cu suport de selfie încorporat, huse iPhone 8 transparente sau cu diferite modelele inscripționate pe spate. Fie că deții un  iPhone silver, black sau gold, vei găsi cel puțin un model care să se potrivească perfect telefonului, stilului și contextului în care îl folosești. 


Pentru cei care își doresc un plus de siguranță, Trend Mobile comercializează peste 20 de huse originale iPhone 7, 8 și SE 2020 de tip carcasă. Foarte populare sunt și carcasele din silicon și cele din plastic, care vin în diferite nuanțe: roz, violet, roșu, verde, albastru, auriu, negru. Te asigurăm că orice variantă preferi, telefonul tău va fi protejat și va atrage toate privirile.