HUSE HUSE IPHONE X/XS

HUSE HUSE IPHONE X/XS

HUSE HUSE IPHONE X/XS

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Gama Apple e recunoscută pentru calitate, design și funcționalită multiple, iar dovada vie sunt și iPhone-urile X și XS.

Husele comercializate de Trend Mobile sunt produse originale Apple și sunt potrivite atât pentru modelul X, cât și pentru modelul XS. Ambele iPhone-uri au o lățime de 70,9 mm, o lungime de 143,6 mm și o diagonală de 5,8 inch. Prin urmare, husele iPhone încadrează și protejează la perfecție ecranul OLED Multi-Touch și camerele foto. Mai mult decât atât, detaliile sunt atent gândite pentru a se modela pe butonul lateral, butoanele de volum, comutatorul de mod silențios/tare, precum și pe conectorul Lightning. Pentru un plus de siguranță, optează și pentru una dintre foliile iPhone. Produsele comercializate de Trend Mobile îmbină calitatea cu funcționalitatea ridicată, deci vei putea să-ți folosești în continuare telefonul la capacitate maximă, husele iPhone X și XS fiind create întocmai pentru a fi cât mai îndemânoase și mai ușoare.

Pe lângă protecție 100%, carcasele iPhone X și XS surprind și prin gama variată de designuri. Răsfoiește catalogul nostru online și optează pentru una dintre cele 40 de huse iPhone X/XS. Fie că deții modelul auriu, gri stelar sau argintiu, trendmobile.ro are carcasa perfectă pentru tine. Din piele ecologică sau silicon, de tip flip cover sau carcasă, în nuanțe clasice (alb, negru, verde, roșu, roz sau mov) sau culori care-ți iau ochii (mellow yellow, gold, silver), adaugă în coș mai multe variante, potrivite pentru contexte diferite.