HUSE IPHONE XR

HUSE IPHONE XR

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Huse protectie IPHONE XR

Husele iPhone XR comercializate de Trend Mobile încadrează perfect designul curbat al ecranului LCD Multi-Touch. Având o diagonală de 6,1 inch, o lungime de 75,7 mm și o lățime de 150,9 mm, carcasele Apple iPhone XR se mulează perfect pe fiecare componentă a telefonului tău, protejând-o. Îți recomandăm să optezi și pentru una dintre foliile iPhone, pentru un plus de siguranță. Tu vei putea să-ți folosești în continuare telefonul la capacitate maximă, husele originale fiind create întocmai pentru a fi cât mai ușoare și mai îndemânoase. 

Chiar dacă îți petreci mult timp în medii cu risc ridicat de accidentare a telefonului, sau știi că nu ești chiar cel mai atent când vine vorba de bunuri materiale, cu husele iPhone XR, camera cu obiectiv larg, butoanele laterale și conectorii externi, precum și conectorul Lightning, sunt protejate 100%. 

Îmbinând o estetică elegantă cu o funcționalitate ridicată, carcasele iPhone XR sunt perfecte pentru telefonul tău, orice stil ai vrea să abordezi. Fie că deții un model galben, alb, coral, negru sau albastru, trendmobile.ro îți propune diferite variante, din plastic sau silicon, care să se asorteze în funcție de context. Negre, albastre, multicolore sau transparente, modelele disponibile în catalogul nostru îmbină funcționalitatea și designul armonios. Te asigurăm că orice variantă adaugi în coș, iPhone-ul tău XR va fi în siguranță și va atrage toate privirile.