HUSE IPHONE XS MAX

HUSE IPHONE XS MAX

HUSE IPHONE XS MAX

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

husa iphone xs max

Huse protectie IPHONE XS MAX

Compania Apple este recunoscută pentru produse care îmbină rezistența, calitatea și designul atractiv. Și cu toate acestea, un plus de protecție nu strică. Trend Mobile îți propune o gamă largă de carcase și folii originale Apple, întocmai pentru ca iPhone-ul tău să fie 100% protejat, indiferent de mediul în care te afli. 

Husele iPhone XS Max sunt atent gândite pentru a încadra perfect telefonul tău. Având o lungime de 157,5 mm, o lățime de 77,4 mm, o grosime de 7,7 mm și o diagonală de 6,5 inchi, carcasele originale iPhone XS Max se mulează pe marginile rotunjite ale telefonului, protejează butoanele laterale și display-ul, și permit folosirea optimă a mufei de încărcare. Fie că deții versiunea aurie, argintie sau gri stelară a produsului Apple, sigur aici vei găsi o husă iPhone XS Max care să te surprindă la capitolul design. Din peste 30 de carcase disponibile pe site, poți alege una sau mai multe huse originale pe care să le folosești fie în viața de zi cu zi, fie în cadrul unor evenimente mai formale. Produsele comercializate de trendmobile.ro sunt de tip carcasă și vin într-o varietate de culori - mov, roz, auriu, argintiu, albastru, alb sau negru. Dacă ești în căutarea unui design special, poți opta pentru husele Iphone XS Max multicolore, cu diferite modele, transparente, sau cu particularități unice, precum carcasele iPhone XS Max anti-stres.

Printre cele mai populare alegeri se află carcasele din silicon și cele din plastic, tocmai pentru că nu îngreunează iPhone-ul și oferă un plus estetic. Dacă îți dorești totuși un grad mai mare de protecție, optează pentru carcasele iPhone XS Max din policarbonat. Te asigurăm că orice variantă preferi, telefonul tău va fi protejat și va atrage toate privirile.