INCARCATOARE

INCARCATOARE

INCARCATOARE

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Incarcatoare priza/retea, auto & wireless

Conform unui studiu realizat de Xiaomi, viteza de încărcare a telefonului e extrem de importantă pentru români, atât din punct de vedere rațional, cât și din punct de vedere emoțional. Cifrele arată că 65% dintre români devin agitaţi când sunt pe punctul de a rămâne fără baterie la telefon. O altă funcție importantă a încărcătoarelor de telefon e cea de fast charging. 75% dintre românii care au participat la studiu au declarat că e esențial ca telefonul să se încarce rapid. 

Nu mai e un secret faptul că petrecem ore întregi pe zi stând pe telefon. 55% dintre respondenți au afirmat că stau mai mult de 4 ore pe zi, iar 22% mai mult de 8 ore pe zi. Bateria e una dintre cele mai apreciate funcții ale dispozitivelor pe care le achiziționăm, pe lângă viteza mare de procesare a datelor și camera performantă. 

Încărcătoare auto, încărcătoare priză sau încărcătoare wireless -  indiferent de ceea ce cauți, încărcătoarele disponibile pe Trend Mobile se adaptează nevoilor tale. Produsele realizate de branduri precum Apple, Baseus, Hoco, OEM și USAMS, sunt universale, sau dedicate modelelor iPhone 12/12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone X/X. 


Poți opta pentru încărcătoare din metal sau plastic, în culori clasice - albe sau negre -, sau variante care să atragă atenția - albastre, argintii, gri. Mai mult decât atât, încărcarea se face rapid, prin intermediul porturilor USB, dual USB, USB-C, Lightning, sau wireless. Perfecte atât pentru casă, cât și pentru mașină, încărcătoarele prezintă 3 tipuri de suporturi telefon: suport birou, suport parbriz și clemă.