Incarcatoare auto

Incarcatoare auto

Incarcatoare auto

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Incarcatoare telefon masina/bricheta

Știm cu toții cât de repede se pot descărca telefoanele și parcă, de fiecare dată, momentul în care se întâmplă asta e extrem de nepotrivit. De asta, un încărcător auto e ideal. 

Dacă obișnuiești să petreci mult timp în mașină, știi câtă baterie pot consuma GPS-ul, Spotify-ul sau conversațiile cu prietenii, asta dacă l-ai pus în prealabil într-un suport telefon. Toate probleme tale au o soluție simplă: achiziționează un încărcător auto calitativ,  de pe Trend Mobile. Acesta e foarte ușor de instalat și folosit. Tot ce trebuie să faci este să îl introduci în portul pentru brichetă din mașina ta. Încărcătoarele auto funcționează numai atunci când contactul e pus și mașina pornită, deoarece are nevoie de energie pentru a alimenta dispozitivul. Ulterior, îți conectezi telefonul prin intermediul porturilor USB, dual USB, USB-C, sau Lightning, și încărcarea începe. Pe site-ul nostru, poți alege din peste 15 produse, fabricate de brandurile Baseus, Hoco sau OEM - albe negre, gri, argintii sau albastre. 

Mai important decât criteriul estetic e cel funcțional. Compatibilitatea e principalul aspect căruia trebuie să-i acorzi atenție atunci când îți cumperi un încărcător auto. Majoritatea produselor disponibile pe piață sunt universale, fapt care permite conectarea oricărui telefon, indiferent de producator, la orice încărcător auto. Acest lucru se datorează deciziei internaționale luate în 2009, asupra protocolul standar USB. Ai totuși opțiunea de a alege un încărcător auto personalizat pentru tipul tău de dispozitiv. Avantajul principal al încărcătoarelor auto dedicate este că asigură alimentarea rapidă. 

Ca o recomandare, chiar dacă încărcătoarele auto sunt prevăzute cu protecție împotriva scurciruitelor, e indicat să îl scoți din funcțiune oridecâteori părăsești mașina, dar în special vara, când temperaturile sunt ridicate. Acest lucru îți poate salva bateria telefonului de la ardere.