Incarcatoare priza

Incarcatoare priza

Incarcatoare priza

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Incarcatoare telefon retea USB & Type C

Încărcătoarele priză sunt clasicele variante de încărcătoare ce te scot din orice impas. Oricine ar trebui să dețină un încărcător priză universal pentru că îl poți folosi oriunde în lume, atât timp cât îi adaugi un adaptor special, specific țării în care călătorești. 

Principalele aspecte cărora ar trebui să le acorzi atenție când cumperi un încărcător priză sunt certificarea și omologarea. Mai apoi, în funcție de modelul dispozitivului pe care vrei să îl încarci, fii atent la compatibilitate, pentru a nu afecta bateria telefonului sau tabletei în timp, și pentru a beneficia la maximum de calitățile încărcătorului. Recomandarea noastră este să optezi pentru încărcătoare priză care îți asigură o conectare simplă, dar, totodată, o încărcare rapidă și sigură pe termen lung.

Descoperă varietatea de modele de pe Trend Mobile și investește inteligent într-un încărcător priză calitativ, care să prevină incidentele precum scurtcircuitul sau supraîncălzirea. Cele comercializate de noi sunt marca USAMS și sunt universale sau compatibile cu dispozitivele Apple, mai exact dedicate iPhone-urilor 12 Pro Max. Modele de încărcătoare priză sunt albe și negre, realizate din metal sau plastic.

Ca recomandare, dacă dispozitivul tău este Samsung și obișnuiești să îl pui la încărcat peste noapte, iar încărcătorul priză pe care îl alegi e cu încărcare rapidă, ar trebui să-ți dezactivezi opțiunea de fast charging din telefon, pentru a evita supraîncălzirea bateriei. Nu trebuie să-ți faci griji că nu se va încărca în condiții optime. Odată dezactivată funcția de fast charging, telefonul tău Samsung va folosi automat opțiunea de standard charging.