Incarcatoare wireless

Incarcatoare wireless

Incarcatoare wireless

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Incarcatoare quick charge fara fir telefoane

Pentru că pur și simplu nu mai poți avea grija unui cablu în plus. Cabluri acasă, în fiecare cameră, cabluri în mașină, cabluri la serviciu, și parcă niciodată nu-l găsești pe cel potrivit atunci când într-adevăr ai nevoie. Încărcătoarele wireless vin ca o soluție salvatoare, la care tot mai mulți oameni apelează în ultima vreme, datorită multiplelor avantaje. 

Pentru a înțelege utilitatea și eficiența lor, ar trebui să înțelegi cum funcționează încărcătoarele wireless. Tehnologia de încărcare wireless mai este numită și încărcare inductivă. Aceasta presupune un transfer de energie între două obiecte, prin intermediul unui câmp electromagnetic. Sistemul de încărcare wireless are la bază două bobine: una în platforma de încărcare, prin care circulă curentul electric, și alta în telefon. Orice curent electric generează un câmp electromagnetic în jurul său, care induce un curent electric în a doua bobină, aflată în telefon. Este o metodă sigură ce-ți protejează dispozitivul de efectele supratensiunii sau de un posibil scurtcircuit. 

Din fericire, tot mai multe branduri s-au adaptat tehnologiei, deci ai toate șansele ca și gadgetul tău să fie compatibil cu un încărcător wireless. Acest tip de încărcătoare a devenit un standard universal, deci e util pentru o gamă largă de produse - de la smartphone-uri, până la smartwatch-uri și tablete. Iată câteva modele care pot dispune de baterie full prin intermediul încărcării wireless: iPhone-urile, de la generația 8 până la ultimele lansate pe piață, Samsung Galaxy S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 5, S6, S6 Edge, BlackBerry: Priv, Z30, LG: Optimus G Pro, G7, G6, Seria Moto Z, Sony Xperia XZ2, Premium, Nokia 8 Sirocco, Asus Padfone S.

Beneficiile pe care le au încărcătoarele wireless? În primul rând, nu trebuie să mai ai de-a face cu diferite tipuri de cabluri pe care să le porți după tine mereu și îți poți încărca dispozitivul aproape oriunde. Mai apoi, cresc durata de viață a acumulatorilor pentru ca tu să te bucuri de el cât mai mult timp, datorită faptului că bateriile Li-ion sunt făcute să fie încărcate des, pentru perioade scurte. Sunt ușor de folosit - tot ce trebuie să faci e să-ți apropii telefonul de încărcătorul wireless, iar mai apoi tehnologia își va face treaba. 

Descoperă pe Trend Mobile modelul de încărcător wireless potrivit pentru tine și uită de grija unui cablu în plus!