Suporturi auto

Suporturi auto

Suporturi auto

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Suporturi masina magnetice, cu prindere sau ventuza pentru telefon

Cât de important e pentru tine să poți naviga cu GPS-ul, să poți vorbi la telefon și să poți asculta muzică, atunci când ești în mașină? Ei bine, află că datorită suporturilor auto pentru telefon, poți face toate acestea, în timp ce ambele mâini sunt pe volan și deții control asupra mașinii. Indiferent de cât de mult timp petreci în trafic, un suport de telefon pentru mașină e necesar pentru o coordonare mai bună și pentru o eficiență ridicată.


Suporturile auto pentru telefon comercializate de Trend Mobile surprind prin designul compact și gradul mare de utilitate, orice model ai alege. Poți opta pentru: un suport auto cu ventuză, cu prindere electrică, cu prindere pe tetieră sau pe volan, pentru grila de ventilație, pentru bord sau parbriz. Cele mai populare sunt suporturile Magsafe pentru iPhone. Acestea sunt perfecte pentru orice suprafață. De asemenea, mai poți alege și suporturile auto magnetice, cu stick-on, sau suporturile antiaderente, multifuncționale. Mai mult decât atât, suporturile auto pentru telefon nu deteriorează dispozitivul tău, fie că vorbim de GPS, telefon sau tabletă. 


Odată ce suportul auto e aplicat conform instrucțiunilor, trebuie doar să blochezi dispozitivul în poziția dorită. Diferitele forme ale suporturilor de telefon pentru mașină sunt atent gândite pentru a-ți păstra telefonul în siguranță, chiar și pe drumurile cu gropi și denivelări. Sunt 100% sigure pentru smartphone-uri sau GPS. Datorită designului pe care îl au, telefonul mobil poate fi montat 360 de grade în suportul auto achiziționat de pe Trend Mobile. Deci, fii sigur că dispui de nenumărate moduri de vizualizare și ai acces complet la butoanele și porturile dispozitivului mobil. Indiferent de situație, vizualizarea e optimă, iar performanța telefonului tău e maximă.