Suporturi auto wireless

Suporturi auto wireless

Suporturi auto wireless

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Suporturi magnetice cu incarcare wireless pentru masina

Cât timp petreci în medie, în mașină? Fie că ești zilnic pe drumuri între birou și casă, fie că lucrezi în domeniul transporturilor, ai nevoie de un suport auto wireless pentru a fi sigur că nu rămâi niciodată fără baterie la telefon. Suporturile auto wireless comercializate de Trend Mobile surprind prin designul compact și gradul ridicat de eficiență. Poți opta pentru suport auto cu încărcare wireless cu prindere pe bord sau parbriz, cu prindere în grila de ventilație, sau dotate cu stabilizator și tehnologie Magsafe. 


Odată ce suportul auto e aplicat conform instrucțiunilor, trebuie doar să apropii telefonul de dispozitiv, iar acesta se va bloca instantaneu în poziția dorită. Magneții cu care sunt dotate suporturile auto cu încărcare wireless oferite de Trend Mobile, sunt foarte puternici, păstrându-ți dispozitivul mobil în siguranță, chiar și pe drumurile cu gropi și denivelări. Sunt 100% sigure pentru smartphone-uri sau GPS. Datorită designului atent gândit, telefonul mobil poate fi montat 360 de grade în suportul auto cu încărcare wireless. Deci, fii sigur că dispui de nenumărate moduri de vizualizare și ai acces complet la butoanele și porturile device-ului tău. Indiferent de situație, performanța e maximă, iar vizualizarea e optimă. 


Mai mult decât atât, magneții suporților auto wireless sunt special concepuți pentru a nu deteriora dispozitivul tău, fie că vorbim de GPS, telefon sau tabletă. Indiferent de cât de mult timp petreceți în trafic, odată cu achiziționarea unui suport auto cu încărcare wireless, vei putea urmări GPS-ul, vei asculta muzică, vei vedea filme, sau vei vorbi la telefon, fără să te pui în pericol pe tine sau pe ceilalți participanți la trafic.