Incarcare wireless cu Magsafe

Incarcare wireless cu Magsafe

Incarcare wireless cu Magsafe

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Suporturile de telefon magnetice cu încărcare wireless au devenit tot mai populare în rândul șoferilor. Fie că vrei să ajungi din punctul A în punctul B și ai nevoie de Waze, fie că lucrezi în domeniul transporturilor și stai toată ziua în mașină, un suport auto cu Magsafe îți va face viața mult mai ușoară. Odată amplasat telefonul în suportul magnetic, acesta nu numai că se încarcă, dar tu poți asculta muzică și poți prelua apeluri, în timp ce deții control absolut asupra mașinii. 


Suporturile de telefon cu încărcărcare rapidă wireless se potrivesc oricărui tip de smartphone, atât timp cât acesta e dotat cu o husă cu Magsafe. Odată achiziționat suportul auto magnetic, conectezi cablul în priza USB sau la încărcătorul mașinii, pui telefonul direct în suport, și ești gata de drum. Nu e necesară lipirea vreunui accesoriu suplimentar pe spatele telefonului sau pe husă. Trend Mobile recomandă utilizarea suporturilor auto Magsafe în contact direct cu telefonul sau cu o husă de tip Magsafe, pentru aderență maximă. Diferitele forme ale suporturilor de telefon Magsafe pentru mașină sunt gândite pentru a-ți păstra telefonul în siguranță, chiar și pe drumurile cu gropi și denivelări, fără să-l deterioreze. Deci, fii sigur că dispui de nenumărate moduri de vizualizare și ai acces complet la butoanele și porturile dispozitivului tău. 


Produsele disponibile în catalogul nostru sunt 100% sigure pentru diferite device-uri, precum smartphone-uri sau dispozitive GPS. Datorită designului pe care îl au, decive-ul poate fi montat 360 de grade și permite poziționarea ecranului pentru o vizibilitate optimă.