Suporturi birou

Suporturi birou

Suporturi birou

Cauta Huse pentru telefonul tau Apple
Alege modelul de iPhone si descopera accesoriile perfecte pentru acesta
Nu sunt produse disponibile.

Suport & dock telefoane pentru birou

Fie că ești elev, student sau angajat cu acte-n regulă, telefonul tău are nevoie de un suport pentru birou. Timpul pe care îl petreci învățând sau lucrând ocupă o mare parte din ziua ta, așa că poziționarea telefonului într-un suport birou te păstrează focusat și organizat. Cum?  

Un astfel de accesoriu îți permite să așezi telefonul într-o poziție ușor accesibilă - atât verticală, dar și landscape -, pentru a avea o vizibilitate optimă asupra ecranului și pentru a tasta rapid. Poziția ușor înclinată îți pune la dispoziție un unghi în plus pentru a executa cu un minimum de atenție orice activitate pe dispozitivul tău. Mai mult decât atât, e universal și poate fi folosit pentru orice dispozitiv - telefon sau tabletă. Poți intra în ședințele online, poți vorbi la telefon, poți să-ți schimbi piesele din playlist, poți să te uiți la video-uri pe Youtube, sau chiar să urmărești serialul preferat pe Netflix. 

Principalul atu al suporturilor de birou pentru telefon e faptul că sunt universale. Asta înseamnă că se pot ajusta, iar tu poți să le adaptezi perfect dimensiunilor dispozitivului tău. Avantajul suporturilor de birou universale este că nu vei fi nevoit să cumperi un altul în cazul în care îți schimbi telefonul. 

Un criteriu prin care se diferențiază suporturile birou pentru telefon este modalitate de fixare a telefonului. Distingem astfel trei tipuri de suporți birou: cele care folosesc o plăcuță magnetică, cele care folosesc ventuză și cele cu brațe ajustabile de prindere/cleme. Modelele disponibile pe Trend Mobile sunt marca Baseus și OEM, și combină calitatea premium cu designul minimalist. Yesido propune un suport birou Lito, cu pliere pentru telefon. Brandul OEM vine cu suporturi birou cu prindere Magsafe pe orice suprafață și cu modele cu prindere adezivă de laptop. Baseus propune un suport birou dotat cu încărcător wireless

Combină folosirea suporților birou cu o aplicație de comandă vocală și bucură-te de beneficiile tehnologiei. Răsfoiește catalogul nostru și descoperă modelul potrivit pentru tine.